ГРОМАДСЬКИЙ СПРОТИВ УКРАЇНИ
www.sprotiv.org

«Росіяни змусять нас атакувати вас, європейців, у складі їхньої армії», — швейцарська газета Blick пише про геноцид Сирським найкращих солдат ЗСУ

Автор Sprotiv.org дата: 29/04/2024 @ 07:37 в державна зрада,державна зрада Зеленського,Національна безпека,НОВИНИ,російське вторгнення 2022,Російсько-українська війна | Нет комментариев

[1]

«Росіяни змусять нас атакувати вас, європейців, у складі їхньої армії», — каже Ігор*, командир інженерної роти перед Авдіївкою.

«Донбас паде у жовтні, Сирським йде геноцид найкращих солдат ЗСУ», — пише швейцарська газета Blick [2] із посиланням на українських військових.
Газета пише, що призначення Сирського «викликало поганий настрій у багатьох місцях на фронті».
«Кілька офіцерів-фронтовиків розповідають про бригади, які з моменту призначення Сирського відправлялися на бойові завдання практично без боєприпасів, маючи надто мало людей. За словами командирів, три бригади були розформовані, іноді з надуманих причин, і розподілені за іншими бойовими частинами», — йдеться у статті.

Андрій, офіцер із Часового Яру, говорить про «геноцид наших найкращих солдатів».

«Донбас паде у жовтні, Сирським йде геноцид найкращих солдат ЗСУ», — пише швейцарська газета Blick із посиланням на українських військових.
Декілька командирів, які воюють на східному фронті, заявили виданню, що «Україна програє війну».
«Росіяни захоплять Донбас до жовтня, тоді конфлікт заморозиться, і нам доведеться вести переговори з Путіним», — прогнозує Сергій (ім'я тут і надалі змінено), офіцер бригади, яка перебуває у Часовому Яру.
Фронтовики називають три причини, які можуть спричинити таку ситуацію.
Перша – нестача людей. Чисельність бригад у багатьох місцях скоротилася до 30-40 відсотків.
«Мобілізація, що триває, нас не врятує», — говорить офіцер Олександр з 93-ї бригади. «Ті, кого зараз закликають та готують, будуть з нами не раніше жовтня. На той час ми втратимо всю Донецьку область».
Нинішні заходи щодо посилення мобілізації, за словами Олександра, будуть недостатніми, щоб протистояти 300 000 новобранців із Росії, яких, за даними Зеленського, планує набрати Кремль.
Друга причина — нова допомога США «приходить надто пізно». І «сама собою остання ін'єкція військової допомоги не допоможе Україні перемогти».
«Ми можемо уповільнити росіян настільки, наскільки це можливо, але ми не можемо їх перемогти», — каже офіцер на ім'я Мирослав.
Третя причина – стиль керівництва головкому Сирського, якого видання називає «паралізуючим ефектом М'ясника» (нагадуючи, що таке прізвисько майбутній головком отримав під час кривавої оборони Бахмута, якою він керував).
Газета пише, що призначення Сирського «викликало поганий настрій у багатьох місцях на фронті».
«Кілька офіцерів-фронтовиків розповідають про бригади, які з моменту призначення Сирського відправлялися на бойові завдання практично без боєприпасів, маючи надто мало людей. За словами командирів, три бригади були розформовані, іноді з надуманих причин, і розподілені за іншими бойовими частинами», — йдеться у статті.
Андрій, офіцер із Часового Яру, говорить про «геноцид наших найкращих солдатів».

«Березень-квітень»: російський шпигун Зеленський дезінформував спікера Джонсона про термін військової допомоги

Автор Sprotiv.org дата: 29/04/2024 @ 07:21 в державна зрада Зеленського,Зеленський Володимир Олександрович,НОВИНИ | Нет комментариев

[3]

Politico повідомляє, що під час грудневої зустрічі з Джонсоном Зеленський дав зрозуміти, як довго Україна зможе витримувати новий натиск російських ракет і безпілотників.

«Березень або квітень», — сказав Зеленський, за словами двох джерел.

«Найголовніше, що це надало Джонсону крайній термін, який спікер узяв як свій власний для пакета допомоги Україні», — пише Politico [4].

Груднева зустріч спікера Палати представників Конгресу США Майка Джонсона з президентом Зеленським, на якій Зеленський заявив, що Україна зможе витримати російські атаки до березня або квітня, вплинула на рішення Джонсона запізно схвалити пакет військової допомоги Україні в розмірі 60 мільярдів доларів.

20 квітня Палата представників США схвалила законопроєкт про допомогу Україні.

«Чому Зеленський дезінформував Джонсона?

Чому Зеленський у грудні не повідомив Джонсону, що Україна протримається до січня?
Під час розмови зі спікером Палати представників США Майком Джонсоном в грудні 2023 року зрадник Зеленський запевняв, що Україна зможе протистояти натиску російських ракет і безпілотників до березня або квітня.
Може саме через дипломатичну диверсію Зеленського так запізно Україна отримала зброю?
Саме через злочинні дії Зеленського Україна залишилась без ракетного щита, знищені декілька ТЕС, а російський ворог перейшов у наступ на багатьох ділянках фронту», — запитує у фейсбуці [5] Вадим Гладчук.

Сирський і Очеретине, Сирський і 128 бригада. Як російський шпигун Сирський знищує ЗСУ. Розслідування

Автор Sprotiv.org дата: 27/04/2024 @ 08:23 в державна зрада,державна зрада Зеленського,Зеленський Володимир Олександрович,кримінальне оточення Зеленського,Національна безпека,Сирський Олександр,СТАТТІ | Нет комментариев

[6]
А давайте відверто: Сирський і Очеретине, Сирський і 128 бригада.
Игорь Александрович Лапин [7]:
— В Очеретиному зараз, вибачте на слові, д...па — там відбулася дуже прикра історія. Очеретине тиснуть орки, і питання зараз — чи вони контролюють весь н/п, чи його левову частину. Також вони тиснуть з півдня, де є серйозні просування біля Очеретиного, і з півночі. Багато подробиць я не розкажу, багато вже написано. Хотів би висловити свою позицію.
Отже, що там сталося. За наказом, одна бригада мала вийти, а инша — зайти на ці позиції. В результаті, наскільки я зрозумів обстановку, ті, що мали вийти, вийшли трохи раніше, ніж зайшли ті, що мали зайти. На порятунок ситуації і щоб вибити орків з позиції, з иншого напрямку перекинули иншу бригаду.
Почну трішечки з цифрами: ми знаємо, що на якихось позиціях вже рік була 47 бригада, її пошарпано в дуже багатьох боях, і якісь її підрозділи отримали наказ на вихід. 115 бригада ЗСУ мала зайти на їхні позиції. Результат такий, що, як написали деякі ура-російські пропаґандони, ЗСУ “самовольно залишили позиції”. За об’єктивною інформацією, наскільки я розумію, 115 бригада не змогла закріпитися. Звісно, орки, маючи тотальну перевагу і дуже серйозні резерви, почали хлопців звідти вибивати, а коли ти, за ротацією, заходиш на якусь точку, ти не знаєш, де наші, де чужі, й не орієнтуєшся в орієнтирах, що є на місцевості, і, звісно, ти не можеш одразу розібратися, що робити. Тому, на погашення цієї історії кинуто підрозділи 100-ї бригади, яка ще донедавна була ТРО. Формально, за документами її перевели у статус механізованої бригади, але, скажу вам відверто, “формально за документами” цього робити не можна, так не робиться. Проте, це є питання аналізу ситуації з боку Генерального штабу і, зокрема, пана Сирського.
Бригада ТРО має одне матеріяльно-технічне забезпечення. Оскільки я розумію, 100-й бригаді придано підрозділи з иншої бригади зі своєю технікою, своїм залізяччям і артилерією. Отже, якусь техніку, броню і артилерію бригаді передано, але доукомлектування її штатом не відбулося. Отже, 100 бригаду, за моєю інформацією, зараз укомплектовано не повністю. Чому так вийшло? А тому, що її ПРЯМО НА ПОЗИЦІЯХ перейменували з ТРОшної в сухопутку. Це — стиль командування пана Сирського. Бригаду не відвели, не доукоплектували, по-новому не завели, а безпосередньо під час виконання боєзіткнень змінили їй статус з ТРО на бригаду Сухопутних Військ, і накази, що їх ця недоукомплектована бригада відтак отримувала, давалися відповідно до її нового статусу. Як відомо, штат бригади ТРО і штат ОМБР — це різні штатні структури, і кількість військ, яка в них має бути, неспівмірна.
Так от, 100 бригаду кинули на відбиття позицій, і в мене питання: чому 100-ка має відбивати позиції, які не зайняла, не закріпила 115-а? Чому?!
Це питання, звісно, реторичне, і, гадаю, ВСП (Військова служба правопорядку) та инші підрозділи мають на нього відповісти, в тому числі, і слідчі.
Щодо висновків. Якщо ми не будемо робити висновків, ми втрачатимемо людей. Втрати сьогодні є. Не робити висновків ми не маємо морального права. Покривати цю історію — ми двічі не маємо морального права. Ця історія мене особливо болить, бо вона стосується двох бригад: одна — та, в якій я колись служив, а друга — та, в якій у мене купа родини зараз воює, і їх обидві “тріпають”. Підрозділи, які колись були в моїй бригаді, приліплено до 100-ки...
Розкажу вам, як робив заміщення підрозділів Ігор Лапін в той час, коли командував батальйоном спецпризначення й займав позиції в населених пунктах від Попасної до Троїцького. Коли хтось із вас подивиться на протяжність лінії фронту, відведену моєму батальйонові, ви офіґієте: за кілометражем ми тримали лінію більшу, ніж належна бригаді.
Це були тяжкі часи. Збройні Сили лише ставали на ноги, формувалися, біля військкоматів були черги, і, звісно, закривати діри доводилося тим, що було. Тож фронт був розтягнутий, і мій батальйон був розтягнутий дуже серйозно. Як ми робили ротацію: ми міняли позиції 24-ї бригади, коли їх потріпало дуже сильно, вони потребували ротації, і мій підрозділ був спрямований на заміну певних позицій. Яким чином ми це робили? Якщо брати взводний опорний пункт, тобто один взвод, грубо кажучи, там має бути 30 бійців, то в перший день я заводив одне відділення, а від 24 бригади з того ВОПу відходило 30% особового складу. На другий день я заводив друге відділення, а з тих позицій виходили инші 30%. І лише на третій день я повністю взяв позицію під свій контроль, а 24-ка добросовісно звідти пішла. Власне, пішли залишки 24-ки — їх там свого часу біля Попасної тріпали дуже серйозно.
Я розповів про заміну тільки одного взводного опорного пункту. Паралельно я це робив на всіх ВОПах. На четвертий день був заведений фактично сформований ротний опорний пункт з усіма нашими, як то кажуть, “приблудами”, а підрозділи 24-ї бригади залишили позиції, передавши їх планомірно нам.
Для чого так робилося? Для того, щоб новоприбулі бійці, тобто мої солдати, які прийшли-приповзли до 24-ки вночі, — що ти вночі одне одному передаси? Нічого не передаси. Так от, щоб можна було планомірно передати, “стара ґвардія”, чи радше її залишки, розказувала моїм солдатам: оце орієнтир такий-то, звідти працює танчик, звідти виходить беха, там-от вони катаються, — якщо поставити Стугну, можна дістати, тобто щоби бійці на місці зорієнтувались. Ця передача відбувалася фактично три доби. На четверту добу з 24-ки мені залишили деяких кориґувальників, що кориґували артилерію — своєї в мене не було.
Отак заходив звичайний лінійний батальйон спецпризначення, навіть не окрема військова частина з усіма своїми “приблудами”. І це було зроблено правильно: це дало мені можливість мінімізувати ризики переходу з однієї позиції на другу і передачі від одного особового складу иншому. От і все! Отак це робилося по уму. Попри те, що 24-ку потріпало, навіть попри те, що ми прийшли не зовсім укомплектованими, ця плавна передача дала змогу зберегти особовий склад.
Що відбулося зараз? До 115-ї є дуже багато питань, зокрема наступне питання. При переміщенні деяких підрозділів 100-ї бригади з метою відбиття втрачених позицій мала місце так звана “операція очко”, коли новоприбулій команді кажуть: отам оті позиції — наші, йдіть туди, займайте їх і тримайте. Вони йдуть — і виявляється, там не наші! Там уже давно-давно pосіяни сидять; вони там з’явилися не пів години тому, а вже давно, й це підтвердили російські полонені, що ці позиції вони контролюють декілька днів. В мене питання: а хто ж триндів командуванню, що ця позиція наша?! Тобто хтось не хотів втраченої позиції повертати, і новоприбулим сказали: йдіть туди, там все нормально, там свої. Оце називається “операція очко”. І сталася вона не з вини командування 100-ки, а з вини тих, хто її туди спрямував, не повідомивши, що ці позиції давно втрачені й не відбиті. І пацани фактично з коліс ломанулися...
Отака історія... Сьогодні на Волині реально треш буде відбуватися — підуть повідомлення про втрати... І якщо я про це мовчатиму, то я буду зраджувати не тільки Волинську бригаду, не тільки ті підрозділи, які колись воювали зі мною в одній бригаді і зараз вони приліплені до волинян, — там багато людей, які мене ще пам’ятають по бойових операціях... Що нам робити в цій історії, кого карати? ПАНЕ СИРСЬКИЙ, ЩО ЗА Х...РНЯ?! Оце таке моє реторичне запитання. Мене цей трешняк просто дістав...
Кого посадили за “операцію очко”? Поки що я не знаю, кого за неї посадили, але якщо вони не робитимуть висновків, то звання “генерал-м’ясник”за Сирським буде закріплятися. У 22-му році, коли його придумали, я казав: хлопці, говорімо по-чесному, нас тоді тріпали, бо в росіян тоді була тотальна перевага. Але сьогодні я бачу, що тупоголовість деяких командирів вищого ешелону і незрозуміле питання ротації деяких підрозділів на бойових позиціях — це вже невміле командування, і питання — не до солдата, не до командира взводу, не до комбата, бо вони всі на полях, а тут питання до тих, хто давав повідомлення. І я дізнаюся — мені хлопці розкажуть, який підрозділ залишив позицію, не повідомив про те, що там вже росіяни декілька днів сидять, і хто їм дав наказ іти на ту позицію. Я говорю не про солдатів, а про офіцерів, які ще мають офіцерську честь і в цій ситуації мають просто-напросто думати за своїх солдатів. Гадаю, ми це питання дотиснемо. Якщо ми не аналізуватимемо таких “операцій очко”, то будемо хоронити хлопців, і заґраніца нам нє поможет, заґраніца за нас воєвать нє пойдьот.
Я реально знаю, як у нас відбуваються багато ситуацій. У нас комбригами стають ті, хто торгує сигаретами й горілкою із сєпарами. Йдеться про комбрига 128-ї, де був прильот, — ви знаєте, що суд його виправдав, що в його діях нема складу злочину?! Це той комбриг, де було построєниє солдатів, де кружляв дрон і відбувся прильот. А построєніє було для нагородження. І я знаю, ХТО мав приїхати, й КОГО очікували солдати на построєнії, куди прилетіла ракета й де загинув цвіт артилерії, який мали нагороджувати! Совок ср...ний! Построєнія їм бракує за 20 км від лінії! Так от, хто призначив комбригом уш льопка, який був засуджений іменем України? Він визнав вину, був засуджений і призначений на посаду комбрига! Треба спитати пана Сирського — це сухопутка комбригів призначає. І сьогодні він виправданий! А на якій сьогодні він посаді, цей уш льопок? Це — офіцер?! Суд визнав його невинним?! Можливо визнали невинним, бо повідомили судові, ХТО мав приїхати? Правда, пане Сирський, я правильно знаю історію чи ні?

[8]

 

Lesya Porutska-Sakovych

https://www.facebook.com/lesya.porutska.sakovych/posts/pfbid02TzmF5hq2KWdPDTv9iY46Uf2wYECQpa4WVbvf4EaA9CvZ55ZfgBNXQKHNg3ry72FYl

Володимир В'ятрович: Заборона консульського обслуговування українців і видачі паспортів за кордоном є відверто протиправним і винятково шкідницьким кроком. Розслідування

Автор Sprotiv.org дата: 25/04/2024 @ 08:06 в авторитаризм Зеленского,Порушення прав людини,СТАТТІ | Нет комментариев

[9]

 

 

Заборона консульського обслуговування українців і видачі паспортів за кордоном є відверто протиправним і винятково шкідницьким кроком.

Оскільки багато хто сприйняв цю новину швидше на емоціях, не усвідомивши її змісту й реальних наслідків, поясню по пунктах чому нічого, крім шкоди, це рішення не принесе.
1. Уявлення, що ледь не всі українці за кордоном – ухилянти, які «перепливли Тису» чи виїхали за хабар – нісенітниця. Насправді більшість українських громадян перебуває за кордоном абсолютно законно. Це і ті, хто багато років живе й працює за кордоном чи навіть там народився, і ті, хто виїхав дитиною з України до чи після 24 лютого 2022, а тепер досяг 18-ліття, і студенти, багато інших категорій наших громадян. Вони мають вид на проживання або тимчасовий захист. Як правило мають за кордоном дружину, дітей або батьків. І не порушували ні українських законів, ні законів країн перебування.
2. Так само хибним є й уявлення, що Україна їм усім байдужа, раз вони не захищають її зі зброєю в руках. Адже подібну претензію можна пред’явити і будь-яким цивільним в Україні. Хтось пішов добровольцем в армію, хтось ні, когось мобілізували. Український народ не ділиться виключно на героїв-добровольців і негідників-ухилянтів. Більшість українців є звичайними людьми, які люблять свою країну і працюють для її блага відповідно до своїх уявлень і можливостей. Україна не мала б такої потужної політичної, фінансової і військової підтримки західних держав, якби не активність закордонних українців. Але останнім часом в Україні за активного сприяння влади нагнітається «класова ненависть» до українців, які перебувають за кордоном. Так само як ця «класова ненависть» нагнітається до депутатів, «чиновників», «бариг» — влада навмисне створює лінії розколу, послаблюючи національну єдність, про яку вона так любить поговорити.
3. Відповідно до статті 36 закону «Про військовий обов’язок і військову службу» військовий облік громадян України, які проживають за кордоном, не ведеться. І ніколи не вівся. Тому багато українців за кордоном не мають військово-облікових документів. Але ні їхньої вини, ні порушення закону в цьому нема. Позбавлення їх консульських послуг є абсурдним і протиправним.
4. Одним з наріжних каменів нашої демократії є слова з 19 статті Конституції: «Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України». Коли заступник міністра закордонних справ Сибіга (щойно переведений в МЗС екс-заступник Єрмака) своїм листом зупиняє надання громадянам гарантованого права на отримання українських документів чи консульських послуг, це відверта сваволя, яка порушує Конституцію і закони. Зрозуміло, що і лист Сибіги, і намагання міністра Кулеби його виправдовувати – це не самодіяльність МЗС, а забаганка особисто Зеленського. Цей стиль управління не сплутаєш ні з чим.
5. Кулеба виправдовує цю сваволю посиланням на нещодавні зміни до закону про мобілізацію. Але ці зміни набирають чинності лише 18 травня. До того часу МЗС зобов’язаний діяти на основі чинного на сьогодні законодавства. Після 18 травня справді запроваджується військовий облік українців за кордоном, але реально він запрацює ще пізніше, оскільки уряд має ще визначити, як українці за кордоном можуть отримувати і оновлювати військово-облікові документи.
6. Жоден закон, у т.ч. новий закон про мобілізацію, не забороняє громадянам отримувати паспорти за кордоном. Тож урядова постанова від 23 квітня, яка не дозволяє видавати чоловікам паспорти за кордоном, незважаючи на те, чи стоїть людина на військовому обліку – тим більше є протиправною і шкідницькою.
7. Взагалі складно зрозуміти, яка мета військового обліку українців за кордоном і відмови у видачі паспортів чи наданні консульських послуг громадянам без чинних військово-облікових документів. Чого влада хоче досягти? Мобілізувати закордонних українців? Але ж очевидно, що служити підуть лише ті з них, хто сам цього захоче. Розіслати їм повістки до українських ТЦК і оголосити порушниками закону за неявку? Щоб що? Під час розгляду мобілізаційного законопроєкту оборонний комітет спочатку врахував був мою поправку, вилучивши норму про обмеження консульських послуг. Так само комітет підтримав мою поправку про відстрочку для українських студентів університетів держав ЄС, США та Канади. Бо коли кажуть, що обмеження для українців за кордоном – це про справедливість, то яка ж справедливість і яка логіка в тому, щоб давати відстрочку студентам найвідсталіших українських вишів, але не давати її тим, хто вчиться у найкращих університетах Європи? Втім, за кілька днів після виступу на комітеті голови фракції «Слуга народу» Арахамії обидві поправки були викинуті з тексту закону.
8. Очевидно, влада прагне змусити українців чимшвидше повернутися до України. Однак результат буде прямо протилежним. Абсолютна більшість із них не кине роботу, навчання, дружин, дітей чи батьків, щоб поїхати в подорож в один кінець в Україну прямо зараз. Ми можемо ставитися до цього як завгодно, але слід розуміти, що саме так і буде. Якщо власна держава не надаватиме громадянами ні паспортів, ні консульських послуг, дискримінуватиме студентів європейських університетів за сам факт навчання за кордоном, сприятиме підігріванню хейту проти цих людей в Україні, це зменшить число бажаючих повернутися в Україну й після війни.
9. «От і чудово! Хай там і лишаються!» Коли зустрічаю таку реакцію, розумію, що люди, які перебувають в епіцентрі демографічної катастрофи, не зовсім усвідомлюють її масштаби і важливість боротьби за повернення кожної людини. Очевидно, що повернути людей можна лише через заохочення, а не через хейт, погрози й обмеження в правах. В 2023 році в Україні народилося лише 180 тисяч дітей, а померло майже 600 тисяч людей. Додайте до цього триваючий виїзд людей, перш за все жінок і дітей, з країни, і ви зрозумієте, що йдеться про стрімке вимирання України. І от замість того, щоб заохочувати максимальні зв’язки закордонних українців з батьківщиною, боротися за повернення після війни людей з європейською освітою і знанням іноземних мов, Україна відштовхує їх в обійми інших держав, які для вирішення власних демографічних проблем з радістю дадуть українцям не лише роботу й освіту, але й громадянство.
10. Відмова держави видавати паспорти чи надавати консульські послуги власним громадянам є зневагою до демократії й прав людини. Такого не робить жодна цивілізована держава. Та що там цивілізована – навіть Росія такого не робить. Єдиний, хто зробив щось подібне – лукашенківська Білорусь. Таке мавпування тоталітарних практик, помножене на деморалізацію наших співгромадян, які є головним рушієм акцій на підтримку України – прямий шлях до погіршення ставлення до нашої держави на Заході, а відтак і зменшення рівня підтримки, від якого критично залежить наше виживання.

То хто ж від цього виграє? Лише Росія. Лише нашому ворогу на руку і розкол між українцями за будь-якими лініями, і обмеження в правах частини українських громадян, і зниження рівня міжнародної підтримки України, і демографічна катастрофа, яка чудово вписується у їхні плани знищити українців як націю.

Volodymyr Viatrovych, фейсбук [10]

Ze-концтабір. Міністр закордонних справ України Кулеба незаконно позбавив консульських послуг чоловіків мобілізаційного віку

Автор Sprotiv.org дата: 23/04/2024 @ 17:10 в авторитаризм Зеленского,НОВИНИ,Російсько-українська війна | Нет комментариев

[11]

 

 

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба підтвердив інформацію про призупинення надання консульських послуг громадянам України призовного віку (з 18 до 60), які перебувають за кордоном, повідомляє sprotiv.org [12].

Він додав, що невдовзі МЗС надасть уточнені розʼяснення щодо подальшого порядку отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах.

«Відмова оформляти документи українцям є політичним свавіллям та злочином, свідченням російської окупації України, що вже де факто відбулася, на що вказує імплементація норми російського диктаторського закону та є порушенням прав людини, Конституції України», — написав у фейсбук [13] Вадим Гладчук.

Кулеба своїм розпорядженням позбавив громадян конституційних прав, що гарантовані їм законами України.
Стаття 25 Конституції:
«Громадянин України не може бути позбавлений громадянства і права змінити громадянство.
Громадянин України не може бути вигнаний за межі України або виданий іншій державі.

Україна гарантує піклування та захист своїм громадянам, які перебувають за її межами».

У Варшаві чоловікам не видають уже готові паспорти, оскільки «не працює система». Однак, для дітей і жінок все працює.

Таке буває, коли слуги путіна в українському парламенті імплементують «під копірку» російські закони. Розслідування

Автор Sprotiv.org дата: 19/04/2024 @ 18:52 в авторитаризм Зеленского,державна зрада,державна зрада Зеленського,Зеленський Володимир Олександрович,Національна безпека,СТАТТІ | Нет комментариев

[14]

Правовий дадйджест до вашої уваги.

Про очікувану судову практику в справах ст. 283 -2 КУпАП, а точніше «Особливості провадження у справах за позовними заявами територіального центру комплектування та соціальної підтримки з приводу тимчасового обмеження громадян України у праві керування транспортним засобом під час мобілізації».
Прочитав деякі зміни до законодавства, тепер розумію, чому раніше закон не був обнародований. Зараз юристи — від адвокатів-практиків кримінально-правової спеціалізації до слідчих суддів читають й формують власне бачення прийдешніх судових перегонів. І скажу я вам, що критики немає меж.
I) Почнем хоча б з того, що «особливий порядок розгляду» чомусь містить процесуальний порядок зверенння до суду представників ТЦК з «позовною заявою». Це перше, що кидається в очі, бо за теорією права, позов [actio] — спір про право, про захист суб'єктивного права, що використовується суб'єктом звернення з метою захисту власного особистого майнового/немайнового права, використовується в диспозитивних процесах адміністративного, господарського, цивільного права. В кримінальному праві існує цивільний позов в кримінальній справі (відшкодування шкоди). Класифікація позову розділяє на віндикативні(відшкодування) й негаторні (зобов'язальна дія) позови .
Сама правова природа звернення у вигляді позову представником ТЦК є помилковою з тих питань, з яких він звертатиметься до суду.
ІІ) Далі, мені цікаво подивитися на реакцію судді, який читає ці новелли, де суддям прописують конкретні форми й види його рішення, звужуючи таким чином його судочинні повноваження. Так це не працює шановні. І це не випадок lex specialis derogat lex generali- перевага спец. норми над загальною. Бо застосування заходів має бути не в колізії з нормами статей Конституції (154, 64), видів адміністративного стягнення, передбаченого тим самим КУпАПом, а виходчи з усього чинного законодавства й в першу чергу, яке охороняє право й свободу судової гілки влади приймати рішення іменем України.
III) Обмежння судів строками розгляду(30 днів, 15 днів) аж ніяк не повпливає на реальну картину роботи судів — суддів не побільшало останнім часом й наплив таких справ + поточна робота свідчить про нереальність цього дотримання. А "розумність строків розгляду " ніхто не відміняв.
IV) Враховуючи положення ст 265-1, 265-2 КУпАП поняття «обмеження» та «позбавлення» права керування не є тотожними, а тому вилучення посвідчення водія, так само, як і тимчасове затримання ТЗ — не буде законними. Отже, які правові наслідки такого «обмеження» чітко законодавцем не визначені. Тому, викликає питання реалізація "негайного виконання рішення суду [ч 12 ст 283-2]", — ЯК?! Це при тому, що законодавець заклав корупційні ризики припинення такого «тимчасового обмеження», адже відбуватиметься він не за спливом строку судового рішення [як за аналогією з запобіжними заходами в кримінальному процесуальному праві в термін 2 місяці] а до моменту «відкликання вимоги уповноваженим представником ТЦК» [ч 11]. Але ж, попередньо це називалося «позовною заявою», чи «вимога» це про щось інше? Тоді питання, якщо суд наклав обмеження, — рішення набрало чинності, опубліковано в ЄРСР, то потім «вимога» ТЦК скасовує ріщення? Чи відміняє? Чи що воно таке? Вимога до кого? До суду? Тоді, в якій формі вона має бути оформлена, в тій самій що і позовна? Чи ніт? Одним словом ви мене зрозуміли...
Що ми маємо в залишку?
Практика застосування буде вельми цікавою... І це ще я не торкнувся питань застосування «адміністративного затримання» органами МВС, прав та обов'язків затриманого, строку його затримання, так званої «доставки», тощо на виконання вимоги ТЦК СП.

Ну й звісно вал звернень до ЄСПЛ по відшкодування шкоди за порушені права в порушення Конвенції матиме місце.

Lawyer Dmitry Morgun [15]

 

https://www.facebook.com/dmitry.morgun.3/posts/pfbid035Dryg6eqhhP12Rw8zgoN3PBNCYBgnDZK7YsYppR5VVMtnSM8SNSwNod7kxWSNT7sl

Цей допис блокують. Наша русофобія ніколи не буде достатньою

Автор Sprotiv.org дата: 19/04/2024 @ 18:31 в більшовицький терор в Україні,Московщина,СТАТТІ | Нет комментариев

[16]

 

Допис блокують. Це просто правдива історія одного роду. А таких історій сотні тисяч в Україні. Не усі пам'ятають, не всі вижили. Не всі мають талант так написати. Продовження на сторінці автора.
Це — паспорт моєї прабабці, Теклі Твердохліб. Безцінний скарб нашого родинного архіву.
Прабабця Текля була сильною жінкою з непростим характером. Освічена, зі знанням трьох мов. Мати 9-ти дітей, двох з яких поховала ще маленькими, а про долю одного зі своїх молодших синів — Тадея, так і не дізналася аж до смерті. Правда відкрилася значно пізніше, коли розсекретили архіви КДБ (я згодом розповім про нього).
Прадід Микола Твердохліб був заможним. Новозбудована хата, декілька десятків морґів поля, величезна господарка, ренамент, коні, худоба, садок на добрий гектар з сортових виплеканих дерев. Прадід першим в окрузі придбав тодішні новинки — косарку і молотилку. А ще — він дав освіту всім свої дітям, сини вчилися в гімназіях у Львові, а Тадей поїхав аж у Варшаву здобувати фахову військову освіту.
Рівно 75 років тому заможна галицька родина за одну ніч втратила все. В дію вступила горезвісна постанова «Запад». За декілька днів з Західної України (Тернопілля, Станіславщини та Львівщини) було депортовано майже 80 тисяч українців.
Разом з дітьми Василем, Марією та Софією (Зонею), Микола і Текля Твердохліби з клунками, в які нашвидкоруч встигли зібрати найнеобхідніше, в товарному вагоні вони попрямували на Далекий схід росії. Вже у вагоні до них приєднався син Степан, львівський гімназист, який підтримував зв'язки з УПА.
Географію перебування родини на чужині можна прослідкувати за позначками у прабабціному паспорті — спочатку Красноярскій край, потім — Кемеровська, а згодом — Іркутська область.
Цей паспорт бабця отримала в 1950 році, вже по смерті прадіда Миколи, який помер на третьому році заслання. Де його могила — нам так і не вдалося дізнатися.
«Иждив. раб.»... Жахлива гра скорочення слів...
Як жилося вже немолодій жінці на чужині — страшно собі навіть уявити.
5 березня 1953 року помер Сталін. І моя бабця Ганна зважилася на просто неймовірний вчинок. Вона поїхала в Іркутськ і забрала 65-ти річну маму назад в Україну, не чекаючи на реабілітацію чи дозвільні документи.
Після повернення до Стоянова почався справжній терор з боку місцевої влади та КДБ. Щотижня в бабціну хату приходив офіцер з Радехівського районного відділку, зі словами: «Вєзі бабку абратна!»
Бабця Ганя ж відгаркувалася — «Я її не привозила. Вона сама сіла зі мною в поїзд і приїхала сюди. Вам треба — ви її і везіть!» та регулярно платила штраф за незаконне проживання інтернованої особи.
А потім почалася хрущовська відлига і від прабабці Теклі відстали.
Їй навіть видали новий паспорт. А цей, що на фото, «загубився» та був схований глибоко в куфрі.
Прабабця Текля прожила з донькою Ганною та внуками в Стоянові ще понад 10 років. Моя мама добре її пам'ятає. Найяскравіший спогад — вся в чорному, сива худесенька прабабця Текля сидить на кріслі біля хати і читає без окулярів якусь книжку.
Ви спитаєте — що сталося з іншими членами родини?
Василю, Марії та Софії (Зоні) через Монголію і Китай вдалося втекти в Австралію.
Степан осів в Сибіру, одружився, в нього народилися діти. Звязок з їх родинами ми розірвали ще в 2014 році. На початку повномаштабної війни мені написав мій триюрідний брат якийсь розмитий лист про «ми нє паддєрживаєм, но шо ми можем сдєлать бла-бла-бла»
В голові нащадків бандерівця Степана Твердохліба «8 лєт дамбілі бамбас».
Історія одної родини як приклад трагедії всього народу.
Вас все ще дивує питання — чому росіяни насильно депортують населення зі Сходу і Півдня України?
Вони завжди так роблять.
Вони завжди так робили...
Наша русофобія ніколи не буде достатньою.
Ніколи...
___________________________
Цей допис було опубліковано 22 жовтня.
Він мав потужний резонанс в мережі, отримав майже 12 тис. репостів.
Ввечері 26 жовтня пискокнижка його видалила за «мову ненависті», а мій профіль було частково заблоковано.
Вчора прийшла відповідь на апеляцію — «ніт, пост не відновимо, це таки мова ненависті» (а шоб вам пір'я в горлі поросло)
Дивні діла твої, Марчику...
Писати про злочини московитів на окупованих територіїх — мова ненависті.
Ой всьо.
Я не знаю, скільки проіснує цей, продубльований допис. Я не знаю, скільки мені залишилось до повного бану.
Тож читайте. Поширюйте. Копіюйте текст, і з вказанням авторства поширюйте в мережі.
Тримаймо стрій, незламні!

Скопійовано зі сторінки https://www.facebook.com/vivasan.natali [17]

 

Автор Людмила Звір

ФСБ рф вирішило знищити добровольців з Правого сектору руками ворога України Зеленського. Відео

Автор Sprotiv.org дата: 15/04/2024 @ 09:37 в державна зрада Зеленського,Зеленський Володимир Олександрович,НОВИНИ | Нет комментариев

 

[18]

 

Залужного, генералів і командирів бригад російському шпигуну Ze звільнити виявилося недостатньо... Тепер вороги України почали цілі бригади — підрозділи добровольців розформовувати.

Всіх командирів та бійців ДУК «ПС» переводять із 67 ОМБр, кістяком якої вони є. Проти командирів підрозділів розпочато службові розслідування, — ДУК «ПС»

«Повідомляємо, що вище командування Збройних сил України розпочало процес переведення в інші військові частини всіх командирів та бійців ДУК ПС, які формували бригаду та є її бойовим кістяком. Мотиви таких дій нам не відомі. Всі спроби зупинити цей процес та з'ясувати причини результатів не дали», — йдеться у повідомленні.

"

⚡ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ЩОДО СИТУАЦІЇ В 67 ОМБР "ДУК"⚡
Повідомляємо, що вище командування Збройних сил України розпочало процес переведення в інші військові частини всіх командирів та бійців ДУК ПС, які формували бригаду та є її бойовим кістяком. Мотиви таких дій нам не відомі. Всі спроби зупинити цей процес та вияснити причини результатів не дали.
Можливо, хтось вважає, що розпорошення бійців ДУК ПС по різних підрозділах Збройних сил призведе до знищення ДУК ПС.
На даний момент в бригаді працюють численні комісії. Вони складають списки бійців, котрі з першого дня існування військової частини здійснювали в її лавах захист України. На командирів підрозділів відкрито службові розслідування, не виключено, що відкриють кримінальні провадження за надуманими звинуваченнями в невиконанні бойових розпоряджень.
Командири та бійці готові відстоювати свою, і полеглих побратимів, честь та гідність в законний спосіб.
Всі накази командування бійцями та командирами виконуються. Залишаються абсолютно незрозумілими дії на цілковите ослаблення боєздатного підрозділу, яким від самого початку повномасштабного вторгнення є дана військова частина.
ДУК ПС був, є і буде оборонцем незалежності України та її територіальної цілісності. Кожен командир та боєць ДУК ПС, в якому б підрозділі він не знаходився, завжди буде взірцем виконання військового обов'язку, зразком дисципліни та мужності.

Дії російського шпигуна Ze проти бійців ДУК ПС спрямовані на знищення бригади, що не може не обурювати усіх, кому відомо про бойову майстерність ДУК ПС

Зараз, коли ЗЕленський і його поплічники нищать завоювання Майдану і готують капітуляцію, ДУК «Правий сектор» є однією з перешкод до встановлення в Україні авторитарного режиму путінського типу.

Саме тому закликаємо вас звернути увагу на цю ситуацію

Закликаємо до МАКСИМАЛЬНОГО поширення!

ЗУПИНІТЬ ЗНИЩЕННЯ БРИГАДИ фсб рф!

… до Бучі була Житомирська траса. Відео страшних злочинів росіян #russianterroriststate

Автор Sprotiv.org дата: 13/04/2024 @ 18:19 в мародерство російської армії,Московщина,НОВИНИ,російське вторгнення 2022,Російсько-українська війна | Нет комментариев

[20]… до Бучі була Житомирська траса.

Це відео без начитки та музики, щоб всі канали світу могли показати та нагадати про страшні злочини росіян.

Дорога по Житомирській трасі і бачимо розстріляних людей та спалені авто. Саме тут відбулася жахлива трагедія, яку з дрона зафільмували з групи Bugatti. Рухається колона цивільних, росіяни її обстрілюють. В білому авто пробите колесо (потім ми дізнаємося, що мати закрила собою дитину і загинула на місці). Чоловік (працівник туристичної фірми) вискакує з авто та підіймає руки. Але його розстрілюють… Російський солдат з танку біжить до автомобіля, підходять й інші. З автівки виводять жінку з дитиною і ведуть до лісу…

Чоловіка відтягують з дороги, перевіряють кишені…

Ми ж підіймаємо свого дрона і вивчаємо місцевість куди повели жінку з дитиною. Знаходимо російські позиції та йдемо туди… Безлад, сміття, купа презервативів… А потім ми бачимо тіла, складені на купи та спаленні. Багато жіночих тіл… Страшно уявити, що з ними творили росіяни…

Мамо, змилуйтеся! Ще поживіть до весни, до зеленого…

Автор Sprotiv.org дата: 12/04/2024 @ 17:34 в Голодомор 1932-1933 років,СТАТТІ | Нет комментариев

[21]
''В тридцять другому дідо мій зумів сховати два мішки зерна за селом. А жорна в хаті були. Їх тоді так і не знайшли мисливці за п`ятьма колосками. Бачили, що всі живі. Півсела в зимі вже від голоду померли, а мої живі всі були. Тільки прабаба, мама дідова, на покуті лежала в одежі празниковій і вмирала тяжко. І все ніяк не могла Богові душу віддати.
А мисливці ходили двором. Ходили зі щупами, протикали ними мерзлу землю, долівку глиняну в хаті, як орли хижі поклювали. Діда до сільради водили на допити, до району возили. Дід лише руками покаліченими розводив. “Не знаю чим живемо, панове комуністи. Самі бачите – нема нічого. Божим духом тримаємось”.
Діда били і відпускали. Він приходив додому, баба просто в дворі коло криниці змивала з нього кров і запирала в холодний воді одежу. А дід ішов до хати, падав перед покутям, хрестився до ікон пучками, переламаними в дверях кабінету слідчого НКВС і шепотів тихо: “Мамо, Христом Богом прошу і молю вас: не віддавайте Богові душу! Бо, як віддасте свою – то і наші за вами підуть…”
А прабаба лежала жовта, як свічка воскова. І душа все хотіла скрапнути з неї і вогника життя загасити.
І прабабі давно вже не до життя було. Ще весною тридцять другого їй і ряст не цвів, і журавлі в осінні засвіти її кликали. І прабабі боліло і пекло в грудях вже від тої свічки життєвої, бо догоряла вона, розливалася воском гарячим попід ребрами, розтікалась і палила всередині все.
А як лелеки восени летіли над хатою, то баба чорно кричала за ними і просила птахів забрати її з собою до Ирію.
Але дідо брав її висохлу руку, цілував чорну від праці долоню і молився. Не до образів, до матері молився: “Мамо, змилуйтеся! Ще поживіть до весни, до зеленого…”
І прабаба жила. Чіплялась очима невидючими за надію, душею за віру трималась, а серцем за любов. І жила.
Бо під прабабою, там на покуті, жорна оці були сховані. На них дідо з бабою вночі, прицвяхувавши до віконної рами грубу верету, напотемки, без каганця, без посвіту терли по кілька жмень того прихованого зерна.
Прабаба моя дожила до осені тридцять третього. На затірці з того борошна, що в жорнах схованих терлося, та на дідових молитвах.
Аж тоді стали в колгоспі видавати окраєць хліба за трудодень. Дідо приніс його додому, розкраяв на всіх порівну і перший шматочок підніс прабабі до губ. Вона цілувала його, вдихала його запах і всміхалась, всміхалась…Так і померла, дихаючи тим гіркуватим духом глевкого казенного хліба.
Дідо їй і домовину з обрізків колгоспних дощок витесав, і перкалем білим оббив всередині. Дідо з бабою самі матір на цвинтар віднесли. Ішли через село, дідо в головах тримав домовину, баба – в ногах. А під труною мій малий тато з сестрами йшли і підтримували знизу.
Голова колгоспу казав, що негоже аби родина покійницю несла та щоб за труну діти трималися. Бо всі з хати повмирають скоро.
Але дідо вважав, що прабаба смерть їхню в порозі зупинила. І вже нічого злого не станеться.
Дідо вже потім розказав батькові, що не дав нікому нести домовину, бо важка вона була. Там під подушкою, під головою в прабаби жорна були. Дідо їх на цвинтарі вийняв і прикопав у могилі. Як відчував, що сорок сьомому році вони знову закрутяться…
А тоді річка настала. Людська річка… Повінь. О! Як тоді, після Голоду ці води полились! Наче десь греблю прорвало. В кожне село, в кожну спустошену голодом хату, затікала каламуть російської глибинки. Переселенці. Зозулине поріддя.
– Чому ж – зозулине? – спитала Оксана. – Люди, як люди…

– Росія… Як зозуля яйця підкидає свої до чужих гнізд і пташки іноді й гинуть, годуючи її пташенят, так і Росія заселяє відвойовані землі своїми дітками. І наш люд гине. Бо зозулята викидають його з родинного гнізда, замордовують працею і виморюють голодом. Зозулятам багато треба. Все треба. Все, що є і ще більше… Більше… Більше!..

Автор: Дзвінка Торохтушко із книги «Благовіщення»

Російські хакери зламали сайт Народної ЦВК, перешкоджаючи Вадиму Гладчуку бути обраним сьомим Президентом України

Автор Sprotiv.org дата: 12/04/2024 @ 11:39 в Вибори,НОВИНИ | Нет комментариев

[22]

 

Зранку 12 квітня 2024 року російські хакери зламали сайт Народної ЦВК, ймовірно підібравши або викравши паролі адміністраторів.

Нагадуємо, що 31 березня 2024 року Народна Центральна виборча комісія провела вибори президента України на Майдані. Одночасно голосування відбувалося на сайті Народної ЦВК у кабінеті виборця.

Згідно підрахунку голосів перемогу у першому турі виборів президента здобув Вадим Гладчук, за нього проголосувало 55.55 відсотка тих хто взяв участь у виборах.

Відповідно до 103 ст. Конституції України

«Чергові вибори Президента України проводяться в останню неділю березня п'ятого року повноважень Президента України».
Відповідно до 5 ст. Конституції України «Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування».
Не проведення президентських виборів Конституція України не передбачає.
Головним меседжем у виборчій програмі Гладчука була наступна теза: «Люстрація всіх, хто має зв'язки з росією. Мають бути усунені з керівних посад в уряді, парламенті, армії всі хто має російське громадянство, мав або досі має бізнес в росії, має рахунки в російських банках, має дружину або інших родичів в росії, навчався у російських військових навчальних закладах.
Вiд Матвiя 6:21 „Бо де скарб твій, там буде й серце твоє!“
Ми ніколи не переможемо ворога під керівництвом зрадників».
Також на відміну від свого попередника-дурня Гладчук не відмовляється від залучення до оборони України військ країн НАТО. Гладчук вже підготував листи Джо Байдену, Еммануелю Макрону та Петру Павлу з пропозиціями розмістити американські, французькі та чеські бригади на стратегічних напрямках оборони України.
Також Гладчук підготував листа до СБУ та ГУР МО України, у якому наполягає на необхідності терміново ліквідувати терориста путіна «як Бен Ладена. Як Гітлера. Як Муссоліні. Тільки так можна швидко перемогти у війні та зупинити геноцид українців російською армією», — пише Гладчук.

Більше про сьомого президента України Вадима Гладчука можна дізнатися на його сайті: https://gladchuk.info/sample-page [23]

Народна ЦВК відповідно до ст. 104 Конституції України наполягає на необхідності привести до присяги сьомого Президента України Вадима Гладчука Головою Конституційного Суду України під час урочистого засідання Верховної Ради України.

Українці через державну зраду Зеленського щодо забезпечення ППО перетворилися на мішені у тирі

Автор Sprotiv.org дата: 11/04/2024 @ 10:35 в державна зрада Зеленського,Зеленський Володимир Олександрович,Національна безпека,СТАТТІ | Нет комментариев

[24]

 

За кілька тижнів РФ випереджатиме Україну в артилерії 10 до 1, — генерал США Кристофер Каволі у зверненні до Конгресу.

Це катастрофа!
Зрадник Зеленський та його Z-влада за понад 2 роки повномаштабної війни не налагодили достатнього виробництва боєприпасів, щоб хоча б досягти паритету з російським ворогом.
Надія на те, що «закордон нам допоможе», схоже виявиляється марною через постійні дипломатичні «пройоби», які мають ознаки диверсій від Ze.
З часів Першої та Другої світової перевага у артилерійських пострілах є вирішальною для перемоги. Артилерія перетворює солдат на «гарматне м'ясо» — ось звідки пішов цей фразеологізм.
Як показує історія воєн перевага у артилерійських пострілах та масований вогонь дозволяє досягти надійного ураження ворога в найкоротший термін та знищити оборону.

У сучасній війні солдати не воюють лопатами, не вірте Кулебі. Потрібні боєприпаси та зброя. І їх повинно бути у рази більше чим у ворога. Ті хто відправляє мобілізованих на фронт воювати лопатами — це зрадники та вороги. Зрадницька, корумпована та злочинна Z-влада не забезпечуючи боєприпасами ЗСУ у достатній кількості, перетворює тисячі українців на «гарматне м'ясо» — витратний матеріал через перевагу російського ворожого вогню.

Щодо браку ППО, то свідченням та наслідком цього стало руйнування більшості електростанцій ДТЕК.
«5 із 6 ТЕС пошкоджено дуже сильно, деякі блоки зруйновано майже повністю, деякі частково», — це заявив виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук 22 березня 2024 року.
Голова наглядової ради ПАТ «Центренерго» Андрій Гота повідомив, що Зміївська ТЕС компанії на Харківщині повністю зруйнована атаками РФ, її в перспективі відновлюватимуть, але терміни і вартість цього відновлення поки що невідомі.
Неспроможність зрадницької, корумпованої та злочинної Z-влади захитити стратегічну енергетичну галузь від ракетних атак російського ворога свідчить про державну зраду та роботу на рашистів.
Україна за понад 2 роки повномаштабної війни отримала сотні мільярдів (!) доларів від країн Заходу, але ці кошти не пішли на закупівлю чи виробництво власного ППО.

Українці через злочинну бездіяльність та державну зраду ворога України Зеленського щодо забезпечення ППО перетворилися на мішені у тирі для російських ракет та шахедів.

Вадим Гладчук, фейсбук [25]

Ze боїться «хайпу росії», але не боїться російських ракет та шахедів, тому що господарі Зеленського у кремлі?

Автор Sprotiv.org дата: 08/04/2024 @ 16:01 в авторитаризм Зеленского,державна зрада Зеленського,Зеленський Володимир Олександрович,СТАТТІ | Нет комментариев

[26]

Від кави у Відні до колючого дроту на кордоні та смерті у Тисі лише одна позначка у бюлетені — за Зеленського.

Огородження з колючим дротом слуги російського народу встановили вздовж річки Тиса.
Вже 22 українці втопилися під час спроби втікти від геноцидної війни з України.
СБУ та ТЦК переслідують журналістів-розслідувачів, викривачів чи активістів, які виявляють корупцію.
ТЦК стали повіями для СБУ. Їх викликають і використовують коли треба.
Це робиться для того, щоб далі журналіста направити на фронт, а там і на передову, а там щоб його вбили.
Я вже писав раніше, що закон про мобілізацію є і вн діє вже 30 років в Україні!
І він має назву «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію».
Ось посилання:

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/3543-12#Text [27]

Зараз мобілізація відбувається у режимі 24/7 після відповідної постанови уряду Шмигаля про цілодобову роботу ТЦК та ВЛК.
Блокування рахунків, заборона керування транспортними засобами, виїзду за кордон для громадян України — ці норми вже діють в російських законах та порушують права людини. Це закон про російський концтабір. Вороги України зумисне імплементують норми російських законів, щоб путін міг використати мобілізаційний потенціал України у війні проти Європи за відновлення СРСР та Варшавського договору.
Тільки ворог не бажає перемоги Україні, виправдовуючи відмову залучити іноземні війська для оборони нашої держави «хайпом росії.»
росія щодня вбиває українців, чому зеленський боїться незгоди та заперечень країни-агресора?
Ze боїться розчарувати путіна, але не боїться російських ракет та шахедів, тому що господарі Зеленського у кремлі?

Я прошу народних депутатів-державників ініціювати постанову Верховної Ради України про залучення іноземних військ для оборони нашої держави. Коли війська країн НАТО будуть на території України ми разом зможемо знищити всіх російських загарбників та звільнити окуповані території.

Вадим Гладчук, фейсбук [28]

Зеленський бере участь у зйомках путінської кіноверсії Wag the Dog Film

Автор Sprotiv.org дата: 08/04/2024 @ 09:03 в державна зрада Зеленського,Зеленський Володимир Олександрович,СТАТТІ | Нет комментариев

[29]
Зеленський бере участь у зйомках путінської кіноверсії Wag the Dog Film [30]
«Хвіст крутить собакою» найкращий фільм, який демонструє можливості створення штучної реальності за допомогою кіно та новин.
Лише професійний талановитий актор може забезпечити замовнику потрібний результат.
Саме тому путін та Патрушев затвердили кандидатуру актора Зеленського для плану фсб рф «Буратіно» по окупації України.
Саме тому російський шпигун Зеленський та слуги російського народу злочинно монополізували телебачення в Україні, формуючи культ особи Ze та поширюючи неправдиві новини для мільйонів українців.
Зеленський вже 5 рік грає роль президента України, роблячи все для знищення найбільшої незалежної держави у Європі та проводячи геноцид українців разом з путіним.
Конституція не дає права без виборів на ДРУГИЙ СТРОК залишатись Президентом України
Стаття 103. «Президент України обирається громадянами України на основі загального, рівного і прямого виборчого права шляхом таємного голосування СТРОКОМ на п'ять років.»
Це конституційна норма.
Рішення Конституційного суду України у справі про строк, на який обирається Президент України
Резолютивна частина
Рішення «Положення частин першої, п’ятої статті 103 Конституції України необхідно розуміти так, що Президент України обирається громадянами України на позачергових, як і на чергових, виборах строком на п’ять років».
Посилання:

https://ccu.gov.ua/.../pres-reliz-u-spravi-pro-strok-na... [31]

З опівночі 20 травня 2024 року (ст.103 ч.1 Конституції України).
Відповідно до ст. 108, 109, 110 та 111 Конституції України виконання обов'язків Президента України покладається на Голову Верховної Ради України.

Верховна Рада зобов’язана 20 травня 2024 року ухвалити постанову, якою постановити, що Зеленський є таким, що не може виконувати повноваження президента України у зв’язку з закінченням строку перебування на посту президента України відповідно до рішення Конституційного суду України у справі про строк, на який обирається Президент України.

Вадим Гладчук, sprotiv.org [12]

Президент Зеленський заявив, що не готовий покликати іноземні війська воювати за Україну: «бо Росія підніме хайп»

Автор Sprotiv.org дата: 07/04/2024 @ 12:18 в державна зрада Зеленського,Зеленський Володимир Олександрович,НОВИНИ | Нет комментариев

 

[32]

 

Президент Володимир Зеленський заявив, що не може закликати інші держави відправляти війська на війну в Україну.

Про йдеться інтерв’ю російського шпигуна Ze, показане в ефірі телемарафону.

Цитата: «Але я хочу пояснити своє ставлення. Я не можу сьогодні публічно сказати: „Так, давайте, армії світу, приїжджайте в Україну і воюйте“. Тому що Росія підніме цей хайп у світі, вони почнуть піднімати суспільства інших держав, що не можна відправляти своїх дітей на війну, що це не їх війна, почнуть розколювати єдність між країнами Європи і країнами НАТО. Тому для нас це ризиковано».

 

«Зеленський ворог України.
Тільки ворог не бажає перемоги Україні, виправдовуючи відмову залучити іноземні війська для оборони нашої держави хайпом росії.
росія щодня вбиває українців, чому зеленський боїться незгоди та заперечень країни-агресора?
Ze боїться розчарувати путіна, але не боїться російських ракет та шахедів, тому що господарі Зеленського у кремлі», — так прокоментував у фейсбук зрадницьку заяву найвеличнішого зрадника сучасності у фейсбук Вадим Гладчук [33].

 

СБУ Малюка разом з ТЦК вручають повістки журналістам, що пишуть про корупцію в Україні. Відео

Автор Sprotiv.org дата: 06/04/2024 @ 19:40 в авторитаризм Зеленского,Зеленський Володимир Олександрович,кримінальне оточення Зеленського,НОВИНИ,Обмеження свободи слова,Перешкоджання журналістській діяльності,Політична цензура | Нет комментариев

[34]

СБУ використала військкомат як помсту проти журналіста «Слідства.Інфо» Євгенія Шульгата через розслідування. Чоловік, який керував представниками ТЦК - Олексій Володимирович Біленко, близький до Іллі Вітюка та працює у департаменті кібербезпеки СБУ.

У понеділок 1 квітня в Оболонському районі Києва до журналіста «Слідства.Інфо» Євгенія Шульгата підійшли співробітники ТЦК та намагалися вручити повістку, повідомляє «Слідство.Інфо [35]».

У розмові військовослужбовці зазначили, що нещодавно Євгенію виповнилося 27 років і він не прийшов до ТЦК оновити дані.

Журналіст усе фіксував на камеру, але повістку не взяв. Військові зафіксували відмову й пішли.

Журналісти дістали відео з камери спостережень. На ньому видно, що о 21:08 журналіст заходить у торговельний центр.

Вже за кілька хвилин до супермаркету заходять двоє співробітників ТЦК. Разом з ними — чоловік у цивільному одязі. Журналісти вважають, що людина у цивільному давала вказівки співробітникам ТЦК.

Поки журналіст перебуває у супермаркеті, чоловік у цивільному ходить біля кас, а потім швидко повертається до військових. Активно жестикулює, показуючи військовим у різні боки та залишає торговий центр. Менше ніж за хвилину військові підійшли до журналіста.

З побаченого можна зробити висновок, що цей чоловік вказує військовим на Євгенія Шульгата. Коли співробітники ТЦК підійшли до журналіста, вони назвали його на ім'я.

Журналісти «Слідства.Інфо» ідентифікували представників Соломʼянського ТЦК.

Один з них підтвердив, що працює саме у цьому ТЦК, однак на запитання про події у торговому центрі відповідати відмовився. Сказав, що такі запитання — лише через командування. Так само відреагував і його колега.

Військовослужбовці не погодилися назвати особу, яка вказувала їм, кому саме треба вручити повістку. Ми відправили запит з детальними запитаннями щодо інциденту до Генштабу ЗСУ. Можливо там пояснять, на яких підставах ця людина в цивільному одязі віддає вказівки військовослужбовцям.

Джерела журналістів допомогли зрозуміти, хто саме той чоловік, який керував представниками ТЦК. То міг бути Олексій Володимирович Біленко — людина, близька до Іллі Вітюка та працює у департаменті кібербезпеки СБУ.

Тобто у департаменті, який очолює Вітюк — фігурант розслідування Євгенія Шульгата.

Олексій Біленко не відповів на дзвінки журналістів, а після повідомлень у месенджерах заблокував їх.

Журналісти планують подати заяву до поліції.

Журналісти-розслідувачі знайшли у дружини Вітюка [36] придбану у грудні 2023 року квартиру за понад 20 мільйонів гривень за ринковою ціною. Хоча в декларації посадовця зазначено, що за квартиру сплатили 12,8 мільйонів гривень.

Зняти вікові обмеження. Призов в армію з 18 років

Автор Sprotiv.org дата: 03/04/2024 @ 21:37 в Національна безпека,СТАТТІ | Нет комментариев

[37]
Ситуація, коли «в бой идут одни старики» протирічить здоровому глузду та світовій практиці.
Середній вік, наприклад, американського солдата — 28 років. Середній, тобто в армії США служать й набагато молодші. В Україні зараз від мобілізації звільнені, як каже Лубінець, «хлопчики до 27 років». Тож середній вік мобілізованного в Україні — 45 років.
Це взагалі «невійськовий» вік у більшості західних армій. Принаймні, 45-річні штурмовики, десантники чи ССО-шники — це для американців виглядає наче якийсь нонсенс.
Молоді люди мають перевагу над стариками майже по всім критеріям, за якими оцінюють солдата у бою. А саме:
Фізична підготовка,
Стан здоров'я,
Здатність навчатися та опановувати нове,
Швидкість реакції,
Лабільність та адаптивність психіки.
Один із найбільш вагомих аргументів «за» зменшення віку призову — вплив на сімейний бюджет. Бо чоловік у віці 40 років часто є головним годувальником сім'ї, його загибель може призвести до фінансових труднощів для його рідних.
До того ж цей 40-річний чоловік ймовірно є платником податків. Тобто його праця ще гарантує поповнення бюджету. Отже якщо забрати таку людину і там її втратити, сім'я залишиться без годувальника, а держава — без економічно активного громадянина.
Українці у справі захисту своєї держави від російської агресії, не мають орієнтуватися саме на вік.
Мобілізація молоді рано чи пізно повернеться на порядок денний. Це є логіка війни на виснаження. Війни мобілізаційних потенціалів. У іншому випадку коли росія піде у великий наступ, то лінія фронту буде зруйнована.
sprotiv.org [12]

СЕКТА «ЗЕЛЕНЕ БРАТСТВО» як маніпулятивна технологія фсб рф. Розслідування

Автор Sprotiv.org дата: 03/04/2024 @ 19:17 в Національна безпека,СТАТТІ | Нет комментариев

[38]

На мою думку серіал «слуга народу» був використаний як маніпулятивна технологія, причому з порушенням етичних, моральних норм, а можливо і юридичних.

Я займаюся юридичною психологією, моя колишня наукова керівниця, доктор наук, за завданням однієї правоохоронної структури вивчала «біле братство»увійшовши у цю секту.
Через деякий час змушена була відмовитися від завдання, бо зрозуміла, що втрачає контроль над собою і над дійсністю, яка навколо неї відбувається.
Вона доросла, сформована особистість, захищена знаннями, досвідом і силовою структурою.
Вона не змогла з'ясувати, як здійснюється вплив і дати йому пояснення, лише констатувала, що він дуже небезпечний.
Якщо пам'ятаєте, то в результаті діяльність, «білого братства» була заборонена, а головні персонажі (засновники) отримали тюремні терміни.
Чоловік (прізвище кривоногов) виявися офіцером фсб.
Це була «проба пера» на локальній групі. Наскільки мені відомо, дехто з учасників цієї секти досі є пацієнтами психіатричних лікарень, настільки небезпечним був цей вплив.
Я вивчав і захищав тему «Маніпулювання свідомістю, прийоми і засоби».
Уже після виборів 19 року, перебуваючи в легкому шоку від масового психозу великої кількості адекватних (раніше) людей я, за порадою своєї дочки заставив себе переглянути серіал «слуга народу».
Я був ще більше шокований, коли після перегляду піймав себе на тому (на коротку мить), що я симпатизую голобородьку і, наче, довіряю персонажу, який його зіграв.
Це при моєму політичному, життєвому досвіді, повному несприйнятті (гидливості) до кварталу, певному набору знань психології.
Але воно на коротку мить на мене подіяло.
І я уявив собі масштаб трагедії, коли мільйони людей не захищених так як я, подивилися серіал і зазнали масового психічного враження, ліків від якого у мене немає.
Люди, які піддалися цьому впливу і досі не усвідомили своєї помилки, насправді, уже не здатні критично мислити.
Наголошую ті, кого, навіть, вторгнення не «розблокувало».
У нас, тих, хто не піддався масованому «зомбуванню» непочатий край роботи.
На моє переконання, нам не можна відмежовуватися від людей, які під впливом маніпуляцій зробили фатальну помилку, бо вони зроблять її вдруге, а ми не знаємо їхньої точної кількості, можливо їх знову багато.
Я неодноразово спостерігав, з якою маніакальною впертістю вони захищають свій вибір.
У них немає аргументів, але вони на своєрідному «якорі» і самі без допомоги з нього не знімуться.
Ми маємо змусити себе повернутися до них обличчям, змінити обвинувачувальний тон, на приятельський і крок за кроком, очевидними, простими аргументами привести до тями.

Хоча допускаю, що є «безнадійні», лише сподіваюся, що їх не мільйони.

Богдан Кавуліч, sprotiv.org [12]

«Якби переміг би Петро Порошенко, то повномаштабного вторгнення зараз би не було би», — пише Z-депутатка. Цей допис Безуглої — явка з повинною! Розслідування

Автор Sprotiv.org дата: 02/04/2024 @ 17:04 в Безугла Мар'яна,державна зрада,Національна безпека,Порошенко Петро,СТАТТІ | Нет комментариев

[39]

Це публічне схвалення Безуглою військової агресії російської федерації проти України?

5% було окуповано України на момент обрання Зеленського, зараз окуповано понад 20% і повномаштабна війна на виснаження триває вже понад 2 роки, щодня гинуть українці.
Ми маємо дякувати Зеленському за 24.02.2022, за руїну, за російський геноцид проти українців, за сотні тисяч смертей, за втрачені міста та землі, за долар по 40?

У кріслі президента зрадник — троянський кінь, який відкрив ворота ворогу і зробив можливим велику війну.

[40]

Зруйновані вщент міста та села, здана російським загарбникам в кілька разів більша територія чим була окупована раніше, та сотні тисяч загинувших, мільйони біженців, тотальна корупція та зелена жаба з рукою Патрушева в дупі — це те чого українці заслужили, аби не Порошенко?

[41]

«Якби переміг би Петро Порошенко, то повномаштабного вторгнення зараз би не було би», — пише Z-депутатка.

Звісно, що російська розвідниця Безугла вторгнення путіна буде позитивно оцінювати і переконувати нас, що окуповані Херсонщина, Луганщина, Донеччина, Запоріжжя, всі ті тисячі смертей серед цивільного населення від обстрілів та на окупованих, а потім звільнених територіях — це дуже добре.

Безугла подавала знаки у соцмережах своїм рашистським кураторам та повідомила про плани контрнаступу ЗСУ. Зокрема, вона вказала, де буде відбуватися контрнаступ — «Південь», час наступу, яка бойова техніка буде задіяна, та навіть вказала бригаду, яка буде атакувати! Є таке поняття як військова таємниця.

[42]

Розголошення відомостей військового характеру, що становлять державну таємницю, за відсутності ознак державної зради -карається позбавленням волі на строк від двох до п'яти років (Кримінальний кодекс України Стаття 422).

[43]

 

Злочинна діяльність Мар'яни Безуглої нанесла шкоди ЗСУ та Україні — було зірвано контрнаступ на півдні.

[44]

Чому ця зрадниця досі не за гратами?
Цей допис Безуглої — ще одна явка з повинною. Безугла виправдовує та публічно схвалює повномаштабну війну, яку зараз веде проти нашої України путінська росія.
Стаття 436-2 Кримінального кодексу України. Виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників
3. Дії, передбачені частиною першою або другою цієї статті, вчинені службовою особою, або вчинені повторно, або організованою групою, або з використанням засобів масової інформації, -караються позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.
Z-влада — це влада зрадників та ворогів України.
Зеленського та всіх Ze-посіпак путіна під арешт за державну зраду!
Вадим Гладчук, фейсбук [45]

Дещо по дідуся та татуся зрадника Зеленського

Автор Sprotiv.org дата: 02/04/2024 @ 16:19 в державна зрада Зеленського,Зеленський Володимир Олександрович,НОВИНИ | Нет комментариев

[46]

ЙОГО ДІДУСЬ – (ім’я та прізвище до 1943 року було інше) в 1943 році був мобілізований в віці 18 років, попав чомусь служити в «Заградотряд НКВД». 9 мая 1945 року вже мав офіцерське звання та «бил направлєн для прохождєнія дальнєйшєй служби в отдєл НКВД г. Крівой Рог».

ЙОГО ТАТУСЬ – понад 20 років «пропрацював» за кордоном на спецслужби СССР та РФ (по 1995 рік), далі «бил направлєн для прохождєнія дальнєйшєй служби старшим прєподаватєльом в Кріворожскій горний інститут» – зараз це університет, звичайно.

ПРО КАР’ЄРУ ОНУКА – іншим разом…


Статья распечатана с sprotiv.org: https://sprotiv.org

URL статьи: https://sprotiv.org/72116

URL-ы в этой записи:

[1] Изображение: https://sprotiv.org/72175/blick1

[2] Blick: https://www.blick.ch/ausland/trotz-us-milliardenhilfe-ukraine-kommandanten-warnen-der-donbass-faellt-im-oktober-id19681414.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0HHZwdln2HKWI5b3unfzDcTlNR580jXvn0U1BQODPZ-1S5pehLaXcnrjM_aem_AaeqjSYLa8DvW4qPxvTjz4A_vTtk6MJ81dumb5YqPMiWunbm_TVv-3ghI9oeJJGl0NhcSJywTtNHJ8d10dJSaPB5

[3] Изображение: https://sprotiv.org/72173/ze-maska1

[4] Politico: https://www.politico.com/news/2024/04/26/march-or-april-how-zelenskyy-gave-johnson-a-deadline-for-military-aid-00154584?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0hon9obgrBzpoGWawEIx93Ei9d-AR50163-BjDiYGYaRtE546wOVsh4Fc_aem_AadcbXdGL0eF4ZR_FGs7XvLpt1-MIHZHLwd5nb-OKwydi38eAo5jsVwzX3Ia-SB96YAwV-C2RntCNmsUHJqexj3k

[5] фейсбуці: https://www.facebook.com/vadym.gladchuk/posts/pfbid02xTut1Yaurh23y1auWRFV2mZoJSs4o5mAxb62UFWrc3avULXomth6mNGRT2y8keEwl

[6] Изображение: https://sprotiv.org/72167/sirskiy11

[7] Игорь Александрович Лапин: https://www.facebook.com/igoroleksandrovychlapin?__cft__[0]=AZWidnSUZqQbssPetjIcYV-zI284S-_mC5WRtQyY3Wr7TeBMBzaLNc3X1L_rFCxgFjKIuPfTklcetiHNXnTPUqGV6Pt7gbFwdBYtfFM3FxtxhH0nxzvgXN0fXQvs5VaDhnXBMQvdIU5wHra6BSMZszsbOpEB8sNA4YFGG3D2E_3PQ1_pf159RnmRueaqKpO7lkXcrVUuM2SBunZZqNmJc1HQhtMan5hGo3EjDPCq7zQ8VE07lLIokv7PI8xnadatRtuvhUtyLoODZAFWoC-tQK_u&__tn__=-]K-y-R

[8] Изображение: https://sprotiv.org/72167/sirskiy-rus1

[9] Изображение: https://sprotiv.org/72164/ze-zrada11

[10] фейсбук: https://www.facebook.com/volodymyr.viatrovych/posts/pfbid02M4DPCCbYftthXi2kzASbVG7cx4pvmbnVzWAkeaQWWEAj4kfFvdwLkcfjrupKMcmDl

[11] Изображение: https://sprotiv.org/72161/kuleba-poslugi1

[12] sprotiv.org: https://sprotiv.org

[13] фейсбук: https://www.facebook.com/vadym.gladchuk/posts/pfbid0DaygCyBZaaGh4gdxekKp9o9jC9AJeAH6FgpP15PRs5wQi4Fdk75tB9YNy3o9Pcvhl

[14] Изображение: https://sprotiv.org/70607/ze-rus1

[15] Lawyer Dmitry Morgun: https://www.facebook.com/dmitry.morgun.3?__cft__[0]=AZXffyW6c10jYrblkSGqqO0_EeqzG2OTSEUmTm5czmmlrvxiFWXBshf4WLhAMCPHvJmKK6a8llUyYUH180ZBlr3-Z46YTILxh8lkL_EQI4t23R8kiVFhSUnfl7Ennj_RBeA&__tn__=-UC%2CP-R

[16] Изображение: https://sprotiv.org/72157/peklya-pasport1

[17] https://www.facebook.com/vivasan.natali: https://www.facebook.com/vivasan.natali?__cft__[0]=AZW7Uq6LVcH8M1C8qXvkOz784r0oxqxRVtNNmmiWGl5q3qj_qpDjCBfV3Fe0lhj97HnRvdcMEYH5cvIb8ZYKf6JihmWoz6DUF1RMVU_JlyUINUiV6-AFA9SkM9ZTZW_Nb19Cz7w6CM5z-IIxYX51FkQ7EUOcJGbnHdvACkZIYw3jMA&__tn__=-]K-R

[18] Изображение: https://sprotiv.org/72154/67br-znishuut1

[19] Добровольчий Український Корпус «Правий сектор»: https://www.facebook.com/67ombrduk/posts/pfbid02Frc5vuXM5xqJvY3wmZ1DZawjkMtsHmyrJJgKytGt1sotwZ7DDGN84U8pe2T3U89l

[20] Изображение: https://sprotiv.org/71798/rus-teror3

[21] Изображение: https://sprotiv.org/72147/holodomor1

[22] Изображение: https://sprotiv.org/72144/rus-haker1

[23] https://gladchuk.info/sample-page: https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fgladchuk.info%2Fsample-page%3Ffbclid%3DIwAR1b59iRsSzQNUSgOuDPCvVUs8H1k0Sv1QShBFAziJsRjYDoyYn1Sab2h2g_aem_AZ648LN4GG3Ibi0uuzbiqVeEOTB_3sjrbK30T-gyc2qMyuMdj7Qn0NyrNddmwlBIM0yredZl5IsHdHmdY_H6jU0t&h=AT2iHWrXm-khoXmM9kXgtLaQyqwZQTJYSHnxXzMVb1eSS4UvkwZPG3cYep_RXP6P9ITlTgeYRcYxyhy5Iwu8smNSp7OKotGbNJ0hfbevmyhS9KevaLUlLzzl0JzIzm6ba8m3&__tn__=-UK-R&c[0]=AT3GxqFJp_RXzllqnri-bHHWAQJMs1Ax56ro3WF5xyui7uoO7ipm-Ox4uAWXcRErkvfVzD3R20Dyr5jMbMt474AlYVw1sOrBtXrA1VvULeF5vggtTtHDnSB2Imyk3_p5oNK820Bx_hdD6k7FBhvkOqCLnD8GUjBabj81mSsrqbpe9R28eg

[24] Изображение: https://sprotiv.org/72142/cavoli1

[25] фейсбук: https://www.facebook.com/vadym.gladchuk/posts/pfbid02CPczG49oN5YEYbdLJGyoUAWj2PeYzCmw8eTtvbuSs3xpSCDmJF6v9CzLH5zcYhF1l

[26] Изображение: https://sprotiv.org/72139/ze-proti-nato1-2

[27] https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/3543-12#Text: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/3543-12?fbclid=IwAR0vDvBOtNd0Fg3oKRhi3pvjgr2_Z7otyXd44Ma-tUtq_vM__DFsHdOt84I_aem_Af2ZkrAZZa5NxjKA9tPmDo0jimaQRHzrijX9HhkgmvfoHOn7keP4UyZCbg8EFGgSYf_Gi-7S1hEzYOJsEPmmM_aN#Text

[28] фейсбук: https://www.facebook.com/vadym.gladchuk/posts/pfbid02Uym6TrSxn7c4MjDhEBYqQX78zXNZiWRDrbKnsULHkZsb8cLupAG3UfDEaJEyFSZLl

[29] Изображение: https://sprotiv.org/72137/ze-kino1

[30] Wag the Dog Film: https://www.facebook.com/WagTheDogFilm?__cft__[0]=AZVv3uhe9CV5awd05RiZNguC-rtHYVQAYVwC-h4bLZkDBe1PbCIcrOdMDCl32Yu7svV6Qv9cQwonx5vFY1i8-M4wAqqc5X6DjACJr1wdbN5Frw8LTlpYaHk0z6LieJkaXsYJB-ulUuDZSDevPaFz8EdatcvpMGnu8K33Vcz7bXfAg9tQZZPs1hzrAFnIxvthpd8&__tn__=-]K-R

[31] https://ccu.gov.ua/.../pres-reliz-u-spravi-pro-strok-na...: https://ccu.gov.ua/novyna/pres-reliz-u-spravi-pro-strok-na-yakyy-obyrayetsya-prezydent-ukrayiny?fbclid=IwAR1kIFZztwGug3t4U_wgacSSs24T0SINKk1YkXmgmGsC5rq3BnNlBPzpL6Y_aem_AWrfBij0QGxDVKJwt3Xx_n7v4bX0JloLDR-G5x3rl51oTv3XMSkqjJjxW7J3Z18Xd0uNhL18m4mD7JqJAjmMnPqi

[32] Изображение: https://sprotiv.org/72133/ze-vorog1-2

[33] прокоментував у фейсбук зрадницьку заяву найвеличнішого зрадника сучасності у фейсбук Вадим Гладчук: https://www.facebook.com/vadym.gladchuk/posts/pfbid0MugEdb3CWF9i19jHeSEGcP7Pm7b8GsnQvGMmAppFJm6S3qXadmrLC6vjiuYupyYXl

[34] Изображение: https://sprotiv.org/72131/ttsk_sayt-2-1024x520

[35] Слідство.Інфо: https://www.slidstvo.info/news/povistka-iak-pomsta-sbu-vykorystala-viyskkomat-dlia-peresliduvannia-zhurnalista-slidstva-info-za-yoho-vykryttia/

[36] знайшли у дружини Вітюка: https://www.pravda.com.ua/news/2024/04/4/7449725/

[37] Изображение: https://sprotiv.org/64816/pidtr-army1

[38] Изображение: https://sprotiv.org/72125/ze-oon1

[39] Изображение: https://sprotiv.org/71979/ze-golosuv1

[40] Изображение: https://sprotiv.org/72118/bezugla-us-poroshenko1

[41] Изображение: https://sprotiv.org/72118/bezugla-us-poroshenko2

[42] Изображение: https://sprotiv.org/72118/bezugla-zrada1

[43] Изображение: https://sprotiv.org/72118/bezugla-zrada2

[44] Изображение: https://sprotiv.org/72118/bezugla-zrada3

[45] фейсбук: https://www.facebook.com/vadym.gladchuk/posts/pfbid02EuJX8pw3a48HzP7AjNqJQbwDnTJZpb6t83xsQduswJWAaEd2kSmtSj8boQX6ZvgXl

[46] Изображение: https://sprotiv.org/72116/ze-chorn-bil1

(Copyleft) 2004-2009 Громадський спротив України. Копілефт передбачає вільне розповсюдження із збереженням автури. Сайт розповсюджується згідно з ліцензією GNU для документації.